Търсачка

Публикации

Архив

January
February
March
April
May
July
November
December
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November

Календар

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Абонирайте се

Kenjutsu / Jedi Club Bulgaria

Kenjutsu & First Jedi Club Bulgaria

Една статия за нашите партньори Сине Гранд

Амитабх Вардхан, главен изпълнителен директор на Cine Grand, е мечтател, а киното е негова страст. Той е прекарал повече от 17 години в изграждането на мултиплекси и предоставя на зрителите уникално изживяване при гледането на филми по целия свят. Амитабх е основен двигател в дигитализацията на мултиплекси с помощта на 2K цифрови проектори, компютъризиран софтуер за билети и аналитичен и цифров CRM. Концепцията за всички луксозни седалки, преставки за 3D очила, зали TSAR, пуканки Rainbow, различни цени на билетите и други, е изцяло негово дело, разработена и внедрена от Амитабх на европейския пазар.

"След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден"

С опита си в компании като Domino's, Unilever & PVR Cinemas, Амитабх бе сред съоснователите на веригата Cine Grand, коята разполага с кина в Индия, САЩ, България и Румъния. Като екипен играч, възприемчив и адаптивен към предизвикателствата, Амитабх вярва, че чрез кината човек може да донесе щастие на всички. Тези виждания и качества му помогнаха в създаването на верига кина от ново поколение.

Съотношението цена / качество за клиентите е правилото за успех на Cine Grand, чиято основна грижа са дизайна, технологиите и обслужването на клиенти на всички пазари. За да предложи най-доброто изживяване за своите клиенти, Cine Grand използва най-добрите архитекти и дизайнери, за да проектират киносалони, които са последна дума на техниката и иновациите. Всички зали на Cine Grand са оборудвани с луксозни седалки, които се разтягат до хоризонтално положение, а в зали TSAR клиентите могат да изберат от здравословното меню на уютни малки ресторантчета сандвичи, пици и други, както и да опитат пуканки Rianbow. Персоналът в кината е внимателно подбран, има грижата за обратна връзка с всеки клиент и решава всеки проблем в рамките на 24 часа.

Според Амитабх страхотното изживяване от ходенето на кино започва с изграждането на връзка с всички клиенти. Cine Grand създава всяко кино много внимателно и гарантира, че е снабдено с всички най-нови функции по отношение на седалките, прожекциите, звука, храни и напитки, стандартите на обслужване и т.н. Екипът за научни изследвания и разработки непрекъснато разработва нови идеи, които осигуряват уникално изживяване при ходенето на кино на своите клиенти. Cine Grand е член на Europa Cinema, което подпомага излъчването на всички европейски филми. Освен, че показва холивудски и европейски филми, Cine Grand е домакин на филмови фестивали, събитията на TED, излъчват се балети и концерти, което подчертава уникалността на Cine Grand и му дава предимство пред останалите вериги.

Амитабх твърди, че цифровизацията на кината е била голяма промяна в изживяването от гледането на филми на голям екран. „След цифровизацията на прожекторите, изображенията станаха много по-контрастни, ярки, цветни и филмите можеше да бъдат пуснати навсякъде в един и същи ден“, добавя вечният лидер. „Нарастна ходенето на кино, което подпомогна следващите стъпки. Подобри се системата за продажба на билети, системата за обратна връзка с клиентите, системата за фактуриране и отчитане“. Днес клиентите могат да закупят билети и пуканки, без да им се налага да отиват на касите или на концесия. „Наред с подобрените седалки тип реклайнери и концепцията за билети на достъпни цени, се увеличава интереса към киното“, добавя Амитабх. „Сега може да се насладите на филми на голям екран, седейки на най-луксозните седалки“. За Амитабх изграждането на връзка с клиента, иновациите и екипа са от съществено значение. „Ние работим неуморно в разработването на нови концепции и идеи, така че клиентите да продължават да харесват това, което им предлагаме“, твърди Амитаб. „Обслужването на клиенти от нашия екип, е това, което ни отличава от останалите. Непрекъснатите обучения и развитие помагат на Cine Grand да достигне най-високите стандарти за обслужване на клиенти".

Заедно със своя екип от експерти в Cine Grand, Амитабх планира да навлезе в Македония, Сърбия, Кипър и Африка след следващите години с най-модерните кина и много удобства за клиентите. „Нашата висша цел е откриването на работни места за поне 10 000 души, което ще е от полза за всички заинтересовани страни и да се наслаждаваме на много нови изживявания“, казва Амитабх.

 

Може да ги посетите на https://www.cinegrand.bg/.

809 1000x750 fit

 

Jedi and Sith
The Samurai Sword

Comments

 
No comments made yet. Be the first to submit a comment

Най-популярно

publisher
20 June 2020
To the people of the Empire of Japan, the sword has a significance so profound as to be almost incomprehensible to people of other lands. Part of the Imperial Regalia (sanshu no jingi) the possesion o...
publisher
15 August 2020
Shomen Giri  Shomen Giri targets the skull at first. There is a potential for such a cut to glance off the rounded structure of the skull. It is primarily used to finish off the opontent. Kotê&nb...
publisher
17 December 2019
Амитабх Вардхан, главен изпълнителен директор на Cine Grand, е мечтател, а киното е негова страст. Той е прекарал повече от 17 години в изграждането на мултиплекси и предоставя на зрителите уникално и...
publisher
27 June 2020
After becoming a disciple of Master Ryu Ryuko, Higaonna Sensei helped his master at his trade during the day as a craftsman of bamboo. Training look place after dark starting with the practice of Sanc...